Beurs voor de jonge fietsreiziger: ook in 2025 beschikbaar

0

De inschrijving voor de Beurs voor de jonge fietsreiziger 2025 is van start. Na een succesvolle eerste editie in 2024 stelt Stichting Europafietsers weer een bedrag van 2.000 euro beschikbaar. 

Beurs voor de jonge fietsreiziger

De winnaars van de eerste editie van de Beurs voor de jonge fietsreiziger op weg in de Dolomieten…

Beurs voor de jonge fietsreiziger

De beurs gaat naar het meest creatieve of originele idee voor een meerdaagse fietstocht in Europa. Het fietsproject moet ook andere fietsers enthousiast maken. De beurs is bedoeld als een bijdrage in de kosten van de fietsreis en vormt een steuntje in de rug om de reis of het project mogelijk te maken. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen. Stichting Europafietsers, die de beurs beschikbaar stelt, maakt de winnaar bekend tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht op 14 t/m 16 februari 2025.

Beurs voor de jonge fietsreiziger

…en genieten ‘waanzinnig’ in Durmitor National Park in Montenegro

Stichting Europafietsers

De Stichting Europafietsers is een niet-commerciële organisatie die het maken van meerdaagse fietstochten door Europa wil stimuleren. Het doel is fietsers te laten beleven hoe inspirerend het is om andere landschappen, mensen en culturen van heel dichtbij te leren kennen. Meer informatie over de fietsbeurs, de procedure en het aanvraagformulier vind je hier op de website van Europafietsers.

Beurs voor de jonge fietsreiziger

‘Verrukkelijk vegetarisch op de Balkan’ zo heet het project van die winnaars, Mari van den Berg en Eva Frenaij…

De eerste Beurs voor de jonge fietsreiziger?

De eerste Beurs voor de jonge fietsreiziger werd in 2024 uitgereikt aan Mari van den Berg en Eva Frenaij voor hun project Verrukkelijk vegetarisch op de Balkan. In FietsActief editie 8/9 – verschijnt op 10 december – lees je over hun fietsreis. Nu zijn ze onder meer te volgen via Instagram 12brakeblocks en via europafietsers_nl

Beurs voor de jonge fietsreiziger

… ga er maar aan staan!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.