FietsActief nummer 7 2024 met gratis Streekgids Midden-Drenthe

0

FietsActief nummer 7 2024 met gratis Streekgids Midden-Drenthe

Zin om na te zomeren en lekker door te fietsen? We hebben weer een nummer vól inspiratie voor je. Fiets bijvoorbeeld door het bosrijke Gaasterland, tussen het IJsselmeer en de Friese meren. Of doe de verrassende knooppuntenroute IJsselmonde door de smakelijke achtertuin van Rotterdam. Befaamd vogelbeschermer Nico de Haan neemt je mee naar Arkemheen, een van de oudste polders van ons land.

Empordà & De Groene Weg

Zin om de grens over te gaan? Ontdek het Catalaanse gebied Empordà: van de middeleeuwse dorpjes in het binnenland tot de romantische kustplaatsjes aan de Costa Brava. Of rijd De Groene Weg naar de Middelandse Zee route: afwisselend, heuvelachtig en over fijne kleine weggetjes.

Plezier voor tien!

Verder alles over je fiets verzekeren, wanneer doe je dat en waar let je op? Een reeks tips en adviezen op een rij. Ook testen we een geweldige e-gravelbike, de Moustache Dimanche waarmee je off-road plezier hebt voor tien. En met de betaalbare Rose Black Lava hybride kom je op eigen kracht moeiteloos overal. Je fiets mooi en schoon houden met een coating? Ook hoe dat werkt leggen we uit.

Streekgids: Midden-Drenthe

Door dichte bossen en langs hunebedden en pittoreske dorpjes. Plus de Van Gogh Drenthe Fietsroutes. In Midden-Drenthe is zoveel te ontdekken! Lees er alles over in de Streekgids die je bij nummer 7 ontvangt.

FietsActief 7 2024 is vanaf dinsdag 17 september in de winkel verkrijgbaar en nu al te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.