Lifehacks voor fietsen: rustpunt onderweg vinden

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer een lezershack: rustpunt onderweg vinden. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

lifehacks voor fietsen Rustpunt

Daat heb je een punt!

Lifehacks voor fietsen

Rustpunt onderweg

Willem de Wal stuurde ons deze handige hack: fijn om te weten op al je tochten in ons land.

Ik maak op mijn fietstochten steeds meer gebruik van rustpunt.nu Dit is een website met een overzicht van minimale horeca faciliteiten bij particulieren waar je voor een prikkie een zelfgemaakt bakkie kunt drinken, met vaak er iets bij. Het werkt als volgt, je bent onderweg en wilt graag even koffie drinken. Je zoekt opent op je smartphone de Rustpuntzoeker, vraagt om het dichtstbijzijnde punt en krijgt via een popup het adres en ook nog een klein fotootje van het Rustpunt. Dit netwerk zit zo langzamerhand over heel Nederland verspreid. En je komt zo soms op heel verrassende en mooie plekken.

Geweldige tip! Meestal kun je bij een Rustpunt ook gebruik maken van het toilet, informatie vinden over de omgeving, je e-bike opladen en je band plakken. Alle Rustpunten liggen aan een fiets- of wandelroute, vaak op een particulier erf.

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: bezienswaardigheden & Google Maps

lifehacks voor fietsen Rustpunt

Alle Rustpunten liggen aan een fiets- of wandelroute

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl en wie weet plaatsen we ze in deze rubriek.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.