Fijne nazomer adresjes voor een fietsvakantie in eigen land

0

Je hoeft helemaal niet zo ver te reizen voor een fijne fietsvakantie. In Nederland zijn ook heel fijne adresjes te vinden voor een paar daagjes weg. Deze sfeervolle plekjes zijn altijd fijn, ook als het weer wat tegenzit. Er is nog zoveel te ontdekken in eigen land!

Smûk: Fries voor knus en dat is het!

Hippe tiny houses, leuke tenthuisjes, een sloep huren: Smûk Recreatie biedt je een heerlijke vakantie op het Friese platteland. Met hottub, buiten haard en veel leuke extra’s. Kies voor het Smûk Huske, een heerlijk hip huisje met hottub voor 2 tot 4 personen of de tweepersoons Smûk Tiny (ook met hottub én buitenhaard).

De hottub is het hele jaar door fijn

Fiets meteen onze nieuwe route Sloten

Het Smûk Huske staat op het erf van een karakteristieke Friese boerderij, Hoeve Waterschap. Beleef en ervaar het boerenleven vanuit het comfortabele en knusse ingerichte huisje. Spring op een huurfiets voor een bezoek aan Lemmer of het schattige Sloten en fiets meteen onze geweldige, nieuwe route Sloten

De sfeervolle boerderijwinkel bij Smûk

B&B voor twee op de Utrechtse Heuvelrug

B&B de Harnse stek vind je op de Utrechtse Heuvelrug. Een bed and breakfast voor 1 tot 2 personen, met het comfort van een vakantiehuis: de zeer royale accommodatie telt maar liefst 90m2! Ingericht met liefde en aandacht, dat zie je zo terug in het authentieke interieur: een verzameling van kringloopschatten, hippe behangetjes, warme kleuren en eigentijds comfort.

Kringloopgeluk

Kringloopgeluk zie je ook terug bij het ontbijt: de gastvrije Caroline presenteert het uitgebreide streekontbijt het liefst met lekkers in verschillende schaaltjes, mooie oude bakjes en potjes met stickertjes. Fiets door de heuvels en bossen tussen Veenendaal en Rhenen, volg de Nederrijn richting Elst en het leuke Amerongen of wat denk je van een rondje Bennekom, Ede en de heide? Ook de stad Wageningen ligt op fietsafstand. 

Sfeervol stekje, de Harnse Stek!

Fijn boshuisje nét over de grens in België

Het Boskot in Vlaanderen is meer dan een kot (Belgisch voor huisje). Dit prachtige vakantiehuis is onlangs met veel zorg en smaak verbouwd tot een lichte en moderne woning. Je geniet er van het mooie uitzicht en de rust. De moderne glazen aanbouw maakt van de living een lichte en open ruimte, waar de eethoek, zithoek met houtkachel en keuken zich bevinden. Het 4 tot 5 persoons vakantiehuis ligt midden in de natuur, in De Liereman bij Oud-Turnhout. Vlakbij het Boskot ligt knooppunt 61, dus je haalt zo aan op het fietsnetwerk!

Binnen en buiten lopen mooi in elkaar over bij Het Boskot

Beeld: Bijzonder Plekje 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.