Probeer eens iets nieuws: e-moutainbiken in de Dolomieten!

0

De herfst is het seizoen bij uitstek voor een natuurvakantie in hotel HIRBEN, in het hart van de Dolomieten. Dit Eco-Aparthotel ligt mooi tussen de kleurende bossen en bergtoppen. HIRBEN-eigenaar Fabian neemt je mee op e-mountainbiketochten, leuk om eens te proberen!

Elektrisch mountainbiken in de Dolomieten vanuit een duurzaam wellnesshotel

Baantjes trekken in de herfst

Hotel HIRBEN is een fijne uitvalsbasis in de bergen, met de prachtige suites in massief hout. Loggia’s, privétuinen en terrassen laten je optimaal genieten van de herfstzon. Na een fietstocht duik je hier zo de ecologisch verwarmde 25-meter-infinitypool in, ook in de herfst.

Ook in de herfst geniet je hier nog volop van het zwembad

Wellness in de bergen

De 1.000 m2 grote wellnesszone met Finse sauna, stoombad, biosauna, infraroodcabine en hooisauna is een oase van rust en ontspanning. Terwijl je bijkomt dwaalt je blik over de bergen. Twee royale rustruimtes nodigen je uit om even aan niets te denken en gewoon te zijn. Opgietsessies en zoutpeelings bezorgen je nieuwe energie voor weer een mooie dag in de bergen. Geniet van de herfstzon op de ligweide bij het zwembad of leer de kunst van het loslaten in de yogaruimte.

Even helemaal niks: terugschakelen in de Dolomieten

Diner, ontbijt of alleen logies

In het Eco-Aparthotel gaat je dag van start met een ontbijt en alpine dinner – als je dat wilt, maar je kunt ook alleen ontbijt boeken of alleen logies, precies zoals het in jouw natuurvakantie past. Het keukenteam is altijd op zoek naar het beste eten uit de regio, bij voorkeur van biologische kwaliteit en van zo dichtbij mogelijk.

In het hotel proef je lekkers van dichtbij, liefst biologisch

E-mountainbikeweek in de Dolomieten

Wil je elektrisch mountainbiken eens proberen, dan is de E-mountainbikeweek in de Dolomieten (14–21.09.2024) een aanrader. Je verblijft een heel week in het hotel en maakt begeleide e-MTB-panoramatochten naar de Plätzwiese met als hoogtepunt een begeleide e-MTB-tocht naar Marchkinkele. De week is inclusief techniektraining, arnica-sportmassage, foto’s van de mountainbiketochten, verhuur van gps-apparaten en nog veel meer!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.