Da’s best origineel: een boomhut met 350 vogelhuisjes

0

Zin in eens iets ander dan anders? Dan is deze boomhut met 350 vogelhuisjes iets voor jou! De buitenkant is speels en draait helemaal om de natuur, binnen vind je strakke lijnen en een minimalistisch interieur. Maar wel luxe: je hebt hier zelfs een privésauna!

Bijzondere boomhutten in Zweden

Een boomhut met 350 vogelhuisjes – hoe kom je erop?

Het Zweedse Treehotel heeft al heel wat bijzondere overnachtingsmogelijkheden, maar het nieuwe Biosphere spant de kroon. Middenin de adembenemende natuur vind je hier een ruimte die helemaal wegvalt tegen het bos, compleet gecamoufleerd voor het wild. En toch is het een opvallende verschijning. Hoe doen ze dat toch?

Boomhut met privésauna

De milieubewuste boomhut biedt je een onvergetelijk verblijf, mét luxueus, hoogwaardig Scandi-design. Buiten is het één en al natuur (en speelsheid!) maar binnen zie je strakke lijnen. Een woonruimte vol licht, een slaapkamer tussen de boomtoppen en een weelderige badkamer – met privésauna. In deze serene ruimte viert het minimalisme hoogtij.

Je blijft hier naar buiten kijken.

Met restaurant en outdoor activiteiten

Je kunt je lekker installeren in je boomhut met de espressomachine en minibar, voor uitgebreidere hapjes en drankjes zet je koers naar het restaurant van het hotel. Een top stek voor ontbijt, lunch en diner. Er zijn leuke outdoor activiteiten, zoals – afhankelijk van het seizoen – hondensleeën of kajakken.

Vanuit de boomhut kijk je prachtig uit over het omringende bos.

Fietsen in Lapland: Norra Sverigeleden

Je kunt vanuit de boomhut stukken fietsen van het noordelijke gedeelte van de langeafstandsroute Sverigeleden (2459 km), door Jämtland, Lappland, Norrbotten en Västerbotten. Je ontdekt hier de meest betoverende en schilderachtige landschappen van Zweden. Hier beleef je een echt avontuur, in een gebied dat gekenmerkt wordt door de Sami-cultuur!
Beeld: Canopy & Stars

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.