Lifehacks voor fietsen: multifunctionele waterkoker

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer een lezershack: multifunctionele waterkoker. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

fietshack waterkoker

Lifehacks voor fietsen

Multifunctionele waterkoker

Lezer Jeroen van Veenendaal mailde ons ook met een handige fietshack voor op fietsvakantie:

Al jaren gaan wij door Europa op fietsvakantie. Met tentje, dus steeds ergens koffie of thee drinken wordt wel te gek. Wij hebben de meest eenvoudige waterkoker mee met vast snoertje. Op bijna alle campings heb je wel een plekje waar je stroom kunt pakken om met de waterkoker je thermoskannen van bloedheet water te voorzien voor voor koffie, thee of cup a soup. Ook kun je in de waterkoker eieren in koken voor je ontbijt of onderweg. Geen gedoe dat het te veel ruimte inneemt, want je kunt in de lege waterkoker ook een reserve gastankje, knijpers of ander klein spul kwijt. Kortom: multifunctioneel!

Wil je inderdaad eieren koken in je waterkoker, check dan even online hoe je dat doet en zorg dat de koker en de eieren goed schoon zijn!

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: 5x paklijst fietsvakantie

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl en wie weet plaatsen we ze in deze rubriek.

Fietshack waterkoker

Kom maar door met die eitjes

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.