Ontdek fietseiland Voorne-Putten – perfect voor de zomer!

0

Zon, zee, strand – Voorne-Putten is een heerlijke bestemming voor de zomer. Voorne-Putten wordt ook wel hét fietseiland genoemd en ze zijn dan ook trots dat de Tour de France Femmes op 12 augustus 2024 Voorne-Putten aandoet. Ga er op uit en geniet!

De mooiste fietsroutes van Voorne-Putten

Heerlijk fietsen langs het water op Voorne-Putten. Beeld: Maarten Gielis

Trap eens door de natuurrijke duinen, stap af bij de historische schepen in Hellevoetsluis, zet je fiets even aan de kant in het leuke Brielle… Het is moeilijk om maar één fietsroute eruit te lichten dus daarom hebben we de vijf populairste fietsroutes op Voorne-Putten voor je op een rijtje gezet. Iedere route heeft zijn eigen thema die je langs de meest bijzondere plekken brengt. Kijk hier voor 5x de mooiste fietsroutes!

Het perfecte plaatje

Geef je fietstocht wat extra’s mee en kijk eens of je écht mooie foto’s kunt maken. Zo laat je het thuisfront zien dat deze regio een bezoekje meer dan waard is. Je hoeft de grens niet over voor een fijne zomervakantie, dat zie je hier wel. Voorne-Putten is een fotogeniek eiland, van weidse vergezichten tot oude polderlandschappen en unieke natuur. Hoe en waar je de beste fotospots kunt vinden vertellen deze lokale fotografen. Ze gaan allemaal graag met de camera op stap en geven je tips hoe je dat ene mooie plaatje kunt schieten. Kijk hier voor alle fotografie tips!

Het lieve kerkje van Simonshaven is een geliefd onderwerp. Beeld: Van Waarde Fotografie

Een volle zomeragenda

Even zin in iets anders dan fietsen: de UITagenda puilt uit van de leuke zomerse evenementen. Geniet van de vele zomermarkten, muziekfestivals of ga juist het water op met de veerdienst Haringvliet of de fluisterboot. Alle grote en kleine evenementen zijn in onze agenda opgenomen. Kijk hier voor een compleet overzicht van alle activiteiten! 

Beeld: OP Voorne-Putten

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.